Jennys Spotifylistor

2010-08-16 @ 23:17:59
Spotify är som en skänk från ovan! Varför inte spana in mina spellistor lite?
[ ständigt in progress ]
.
Skön, legendarisk rock och metal, plus någon udda favorit. Här finner ni Motörhead, Mötley Crüe, Thin Lizzy och självklart "THe Logical Song" av Supertramp!

Som en del två av spellistan "ett", för hellre två lagom långa spellistor än en jättelång. ite punkigare med The Clash, Sex Pistols men också KoRn, Nationalteatern, The White Stripes och Gary Moore.

Hård mix av Ozzy Osbourne, Entombed, W.A.S.P, Hardcore Superstar och en släng av Jimi Hendrix. Lite klen släng av Foo Fighters, och bonustracksen står Motörhead för.

Skulle nog kalla detta för listan med mest Metal. "Fyra" inkluderar mina svenska favoriter Sonic Syndicate och Saxon, Iron Maiden, L.A. Guns, Anthrax och HIM (två av dessa har jag sett live, guess which ones?). Jokern är Olle Ljungström.

Ej fullständig. Skulle kanske heta "random", för här delar Sonic Syndicate och Slipknot plats med Timo Räisänen, The Sounds och Familjen.

Inspiration på ett kick, alla tillfällen (förutom i något extremt, ordinärt fall). Ingen studsig, glad eller feelgoodmusik, utan vid skapande behöver jag lite deppig, raspig Bob Dylan, Devendra Banhart, Nic Cave och Johnny Cash. Lite uptempo som MGMT, K'NAAN och kent (faktiskt).

Har du tröttnat på house- och technomusik är det här listan för dig, samlade favoriter från föregående sekel, eller i alla fall låter som om de är därifrån. Uggla, "We're not living in America", "Born in the USA", Avril Lavinge och Björn Rosenström toppat med Fronda, Bon Jovi och "Livet är en fest" - stämningshöjare, partymaker och sing-a-long-vänlig!

För dagar då du bara vill spy på allt som är glatt och heter feelgoodmusik (och säkert på en hel del annat också) och öronen är för trötta för hårdrock. Välj då listan med Thåström (min man), Art Garfunkel, Switchfoot och Carolina Wallin Perez (kent-covers i skör tappning).

Lättlyssnad och mesig musik som ändå ger rätt skön känsla, helbra att sjunga med i. Hittills endast Jason Mraz, Gavin Degraw, Kate Voegele och Queen. Inte mitt val i vanliga fall, men hade inte tackat nej till en Gavin-konsert (såg Jason -08, good shit).

Nej, det är inte klent-listan igen, utan kent. Kent light, de bästa låtarna om du inte orkar alla. Speciellt utformad för och publicerad i inlägget om kentkonserten i Göteborg.


Subscribe and enjoy, tryck bara på rubrikerna!
.
Jenny om musikTrackbacks ()

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback